Transformatie en healing sessie

Ik zie jou! Ik zie je volle potentie en ook je schaduwkanten, het mag er allemaal zijn. Beide kanten zijn nodig om te groeien.

Ik werk veel vanuit het mens-zijn, het aardse, wie ben jij in dit leven, waar loop je tegenaan? Ik breng helderheid in emoties en geef je inzicht in situaties die nog voor verwarring zorgen, en geef je een sterker gevoel van wie jij bent en wat je wilt.

Ik ben helder voelend en horend, maak makkelijk contact met de spirits en mijn gidsen. Ook kan ik contact maken met vorig levens of kijk in je familielijn om te zien wat jij daarin nog mee draagt en los mag laten. Verder kijk ik of er nog energetische blokkades in je lijf aanwezig zijn en wat deze hebben te vertellen en breng op deze plekken heling.

Ook werk ik regelmatig met het medicijnwiel, hierin worden innerlijke delen van jou makkelijk zichtbaar, zoals je innerlijk kind, vrouw, man en wijze. Of gebruik ik opstellingswerk om duidelijkheid in situaties te krijgen, hier kunnen diepe transformaties ontstaan.

Elke sessie is verschillend, en altijd afgestemd op wat nu bij jou past en wat jij nodig hebt. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten,

liefs Sandra