Een transformatie sessie helpt je om verder te kunnen op je pad of om los te komen van oude energie. Ik haal je weer helemaal hier heen, zodat je hele bezieling weer hier aanwezig komt, daarbij verhoogt je trilling en dat brengt een rust en helderheid met zich mee, en zo kun jij weer helemaal voelen wie jij bent, zonder de ruis van de buitenwereld. Ik laat jou zien wie jij nog meer bent, wat jouw kwaliteiten zijn, en breng je helderheid over waar jij staat op je spirituele pad.

Heb jij vragen over je pad, je doel hier op aarde of hoe het hooggevoelige hier op aarde te leven? Of loop je vast relaties, je werk of thuis? Ik voel met je mee waar dit uit voort komt, waar de angel zit, en samen transformeren we deze stukken, zodat jij deze achter je kan laten en het leven kan creëren dat jij wilt leven.

Verder ontvang je een diepe energetische schoning en kijk ik in je systeem waar er nog onbalans is en deze herstel ik weer. Ik help je op spiritueel gebied verder open te gaan, en gebruik daarbij diverse tools, denk aan (medicijnwiel, opstellingswerk, drums en energiewerk, Hindoeïstische tradities) om je te laten ervaren wat het is om in je centrum te zijn.

Een transformatie sessie duurt ongeveer 1,5 uur en kost 75 euro