Zoek jij een moment om even terug in balans te komen? Voel je je vastgelopen door overbelasting of heb je teveel in je opgenomen, dan kun je overprikkeld raken, of energetisch op raken. Ik schoon tijdens deze sessie wat zich niet in jou energieveld dient te bevinden, ook vertel ik als je dingen anders kunt doen waardoor dit niet meer zo snel gebeurt. Verder zorg ik dat je energie in balans komt.  Verder verhoogd dit ook je trilling naar je eigen ideale frequentie waardoor je eigen veld weer sterk word en je sneller hersteld en je weer rust en overzicht gaat ervaren. Ook fijn als je weer echt diep wilt kunnen slapen, vage klachten hebt, of teveel in gedachten en emoties blijft hangen. Deze sessies kunnen zittend of liggend en gedurende de sessie vertel ik wat ik tegen kom in je systeem terwijl jij rustig ontspannen kan.