Energetische opschoning sessie

Transformatie-sessie

Piramide sessie

Medicijnwiel sessie

Medicijnwiel lezen

Ik wil jou laten ervaren wat het is om spiritueel open te bloeien, echte magie hier op aarde te beleven. Ik breng je terug naar je natuurlijke staat van zijn; aanwezig, open, liefdevol en vol unieke gaves.

Of je nu net begint op je spirituele pad of al jarenlange ervaring hebt, ik stap in waar jij nu staat en help je vanaf daar te zien waar je helder en wakker kan worden en haal de sluiers samen met jou weg. Door ervaringen van vele levens en levensvormen zijn we soms vergeten wie we werkelijk zijn en hoe we met onze talenten kunnen werken. Ik help je door je energie weer te laten stromen en je bewustzijn te verhogen. Ondertussen transformeren we stukken die gezien mogen worden. Dit alles in een gedragen en rustige setting.

Ik heb een diepe verbinding met de Aarde en de Natuur en tegelijk een hoge vibratie vanuit de Kosmos, deze connectie zorgt er voor dat ik vaak in korte tijd ontzettend veel kan betekenen voor iemand. Juist omdat ik door mijn gaves heel subtiel kan invoelen wat en waar iets nodig is voor jou. Dit altijd In verbinding met jouw ziel en wat die komt doen, wilt leren en ervaren, en wat jij hebt meegenomen in dit leven en van andere levens en dimensies.

Kom gerust voor een sessie of bel even voor wat bij jou past, dan wijst het zichzelf wat er voor je mag gebeuren. Ik kan altijd even kort voor je invoelen alvorens je een sessie boekt.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten, groet Peter