Transformatie en healing sessie

Een transformatie/healing sessie helpt je om verder te kunnen op je pad of om los te komen van oude energie. Ik haal je weer helemaal hier heen, zodat je hele bezieling weer hier aanwezig komt, daarbij verhoogt je trilling en dat brengt een rust en helderheid met zich mee, en zo kun jij weer helemaal voelen wie jij bent, zonder de ruis van de buitenwereld. Ik laat jou zien wie jij nog meer bent, wat jouw kwaliteiten zijn, en breng je helderheid over waar jij staat op je spirituele pad. 

Ik geef je een diepe energetische schoning en kijk in je systeem waar er nog onbalans is en deze herstel ik weer. Ik help je op spiritueel gebied verder open te gaan, en gebruik daarbij diverse tools (denk aan medicijnwiel, drum, piramide) om je te laten ervaren wat het is om in je centrum te zijn. 

Het is een combinatie van meer dan 20 jaar ervaring met energiewerk, sjamanenwerk, lichaamswerk en nog veel meer. Waardoor ik samen met jou zorg dat je verder kunt op je spirituele pad en je je weer goed voelt.

Energetische opschoning-sessie

Zoek jij een moment om even terug in balans te komen? Voel je je vastgelopen door overbelasting of heb je teveel in je opgenomen, dan kun je overprikkeld raken, of energetisch op raken. Ik schoon tijdens deze sessie wat zich niet in jou energieveld dient te bevinden, ook vertel ik als je dingen anders kunt doen waardoor dit niet meer zo snel gebeurt. Verder zorg ik dat je energie in balans komt.  Verder verhoogd dit ook je trilling naar je eigen ideale frequentie waardoor je eigen veld weer sterk word en je sneller hersteld en je weer rust en overzicht gaat ervaren. Ook fijn als je weer echt diep wilt kunnen slapen, vage klachten hebt, of teveel in gedachten en emoties blijft hangen. Deze sessies kunnen zittend of liggend en gedurende de sessie vertel ik wat ik tegen kom in je systeem terwijl jij rustig ontspannen kan.