Informatie over de Doorbraak sessie

Dit is een goede keus als je voelt dat je klaar bent om dieper naar je levenslessen te gaan kijken. We stemmen af op jouw vraag en nemen alle aspecten mee die hierin naar voren komen. Denk dan aan je fysieke, emotionele en energetische lagen, maar ook aan je familiesystemen, vorig levens, en andere dimensies. Zo gaan we op zoek naar de kern en kan er permanent iets veranderen in jouw leven.

Deze sessie is ook geschikt als je voelt dat je voor een spirituele doorbraak staat. Als je voelt dat je voor een grote omkeer of transformatie in je leven staat. Een nieuw begin, of juist het oude achter je wilt kunnen laten. Door de sessie krijg je inzichten en helderheid en daarbij het vrijmaken van je energie om zo echt verder te kunnen.

Deze sessie raden we aan bijv. bij overgevoelig zijn, burn out, schaduwstukken, balans missen in je leven maar ook het terug brengen naar je werkelijke talenten en gaves. Zodat je weer weet wie je bent en hoe je kunt zakken in jezelf en dus ook weer mag ontspannen in wie jij bent.

Ook voor een boost op je spirituele pad, willen zien wat er nodig is om verder te kunnen. Ben je heel nieuwsgierig en wil je graag nog meer ontdekken? Voel je dat je dat het tijd is om echt vanuit je kern en hart verder te gaan in je leven? Wil je in je eigen centrum kunnen zijn. Dan heeft deze sessie voor veel mensen echt een omkeer gebracht of een nieuwe begin.

Wij geven deze sessie altijd samen, zodat er een gedragen, liefdevolle bedding ontstaat, waarin we onze kwaliteiten bundelen. En de sessie op een ontspannen manier kan verlopen. Deze sessies verlopen heel verschillend, dus sta open voor hoe het komt.

Deze sessie duurt ca. 2 uur en kost 140 euro, en is met Peter en Sandra samen

 

Wat onze klanten vonden:

Door Eva: Wat een fijne en liefdevolle sessie heb ik vandaag gehad. Ik voelde gewoon de angst wegzakken en kreeg het vertrouwen om door alle stukken heen te gaan door de rust die Peter en Sandra helemaal voor mij namen. Aan het einde voelde ik mezelf helemaal rustig en liefdevol en had ik precies de inzichten ontvangen waardoor ik helderheid kreeg in m’n eigen proces. Super bedankt voor deze fijne sessie en dat jullie mij hebben geholpen om weer in mijn eigen kracht te gaan staan. Liefs Eva

Door merel: Een aantal maanden geleden een doorbraaksessie mogen meemaken bij Peter en Sandra. Van te voren wist ik niet wat ik kon verwachten, maar ik voelde wel dat dit was wat ik nodig had op dat moment. Tijdens de sessies zijn duidelijke inzichten naar voren gekomen en is er ruimte gemaakt zodat ik zelf mijn ruimte weer kon pakken. Dit was echt een letterlijke doorbraaksessie, want in de maanden die volgden heb ik echt een omslag kunnen maken en mooie stappen hierin kunnen ondernemen.

Door Yvon Harpe: Ik heb bij Peter en Sandra een doorbraaksessie gedaan. Nou dat was zeker een doorbraak! Ik ben permanent een stuk dieper geaard en voel me sindsdien anders; stabieler, rustiger., vrediger. Wat een verschil! We hebben de wortel van mijn pijn aangepakt. Mijn wortel bleek te zijn dat ik niet hier op aarde wilde zijn en mij dus daarom aan het verzetten was tegen het leven. Het was een openbaring. Ik heb die pijn helemaal doorvoeld en contact gemaakt met mijn ziel.  Ik ben Peter en Sandra zo dankbaar!! Ik blijf regelmatig komen voor workshops of sessies want het brengt me zo veel dat het de lange reis waard is.