Mijn naam is Sandra, 38 jaar, en met onze 2 lieve dochters wonen wij op onze prachtige stek aan de rand van Heerhugowaard.

Mijn missie in dit leven is om mensen weer te herinneren aan wie ze zijn, de schoonheid, diepte en grootsheid die er al lang is, maar vaak vergeten of ondergesneeuwd is geraakt.

In ons leven raken we makkelijk verwijderd van onszelf door o.a. conditioneringen, verwachtingen, overtuigingen, onverwachte gebeurtenissen, trauma’s en verlies. Dit hoor bij de dualiteit van het leven, het maakt dat we groeien en onszelf leren kennen, maar we hebben vaak niet geleerd hoe we dit moeten doen. Hierdoor stapelen de gebeurtenissen op en raken we al gauw onszelf kwijt, ons gevoel van eigenwaarde en de richting waarin we verder willen leven.

Ik weet hoe het is om je klein te voelen, onzeker, onbelangrijk, niet gezien en niet gehoord. Ik heb me thuis gevoeld in de slachtofferrol en zelf sabotage. Ik weet hoe het is te willen helen, en tegelijkertijd niet los willen laten van het oude, omdat hoe slecht de patronen ook zijn, ze zijn bekend en vertrouwd. Maar daardoor ken ik ook de waarde van deze processen. Ik weet hoe hardnekkig patronen zijn, hoe we onze schaduwkanten niet willen zien en hoeveel moed het kost om deze wel aan te kijken.

Ik breng je terug naar je zelf, waar je opnieuw kunt voelen wie jij bent, waar je nu staat, en wat jij nodig hebt om verder te kunnen groeien. Hierbij gebruik ik mijn gaven als helder zien en voelen, mediumschap en mijn ervaring met opstellingswerk, sjamanisme, schaduwwerk en magnetiseren.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten, liefs Sandra