Mijn naam is Sandra, 37 jaar, en met onze 2 lieve dochters wonen wij op onze prachtige stek aan de rand van Heerhugowaard.

Ik ben een lichtwerker, medium, ben helder voelend en horend, en van dit alles had ik 15 jaar geleden nog geen flauw benul. Geboren en getogen in Hensbroek, een dorpje in de klei, ben ik opgevoed met een hard werken, slim denken mentaliteit, dan kom je er wel. Voor gevoel was weinig ruimte.

In kleine stapjes is de spiritualiteit en gevoeligheid mijn leven ingesijpeld. Het begon bij edelstenen, en een regelmatig bezoek aan de magnetiseur. Daar werd ik me langzaamaan bewust dat ik een hoogsensitief persoon ben, en jarenlang emoties van anderen oppikte, denkend dat het mijn eigen gevoelens waren.

Toen Peter in mijn leven kwam is mijn spirituele groei in een stroomversnelling gekomen, samen kwamen we op bijzondere plekken, gingen we mee op spirituele reizen. Het waren intense processen, waar ik bewust werd van mijn eigen gevoel, blokkades en valkuilen, maar ook van mijn grootsheid, en mijn intense en prachtige emoties.

Daar was het alsof ik open barstte, ik kon ineens dingen voelen die ik eerder niet voelde, en wist wat ik niet weten kan, ik hoorde mezelf praten en begreep niet waar de woorden vandaan kwamen. Toen ik voor het eerst een medicijnwiel zag, wist ik gewoon hoe deze werkt. Dat was een hele bijzondere, maar ook verwarrende tijd, want geen opleiding, richtlijn, en kaders hoe je deze krachten hoort te gebruiken.

Met Peter aan mijn zij, maar ook gedragen door de magie van het leven, kwam op al mijn vragen een antwoord, overal waren tekens, kwamen de juiste mensen op mijn pad. Ik voelde, en voel nog dagelijks hoe ik gestuurd wordt door mijn gidsen, hoe ik de tekens om me heen kan lezen.

Deze manier van leven is zoveel leuker, intenser, speelser en magischer dan ik ooit had kunnen dromen, en tegelijkertijd rustiger en vrediger en bevredigender dan ik ooit had kunnen denken. De soms heftige processen die daarbij komen kijken, daarvan weet ik nu wat voor moois het me brengt.

Het brengt me plezier dat ik andere mensen ook op deze manier kan begeleiden, het los laten en transformeren van dat wat niet meer dient en openen in de magie om ons heen.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten, liefs Sandra