In deze sessie leggen wij  een groot medicijnwiel en stap je binnen in de energie van jouw wiel. Je ervaart direct je centrum en ziel.  Dan voelen we in het wiel waar er bij jou nog onbalans is en wat de weg is om te lopen door het wiel heen. We gaan door de verschillende delen heen in jezelf en herstellen daar waar nodig zielsdelen of weggelekte energie of connectie die je bent kwijt geraakt. Je herinnert je weer je oorsprong, je innerlijk wijze en kind en je man en vrouw energie worden in balans gebracht.

Het medicijnwiel kan je zoveel vertellen, over je levenswiel maar ook waar over hoe je creëert of wat er nog voor staat om echt in je gevoel en authenticiteit te komen. Er is zoveel mogelijk! Een wonderlijke ervaring om dat alles zo helder voor je te zien. En een prachtige manier om weer heelheid te verkrijgen. Oude ervaringen van soms vele levens of dit leven en niet meer dienende energie halen we er uit en we zorgen dat je innerlijke delen weer echt met elkaar in eenheid en samenwerking komen. Super helend, leerzaam en fijn om te doen!

Het medicijnwiel is een krachtige tool, waarin de energie sterk voelbaar is, en je gemakkelijk kan mee voelen en bewust wordt van jouw processen, ik begeleid en ondersteun je, zodat jij ook op een prettige manier door je processen heen kunt gaan.

Ruimte huur

Deze sessie duurt ongeveer 1,5 uur en kost 75 euro

medicijnwiel leggen, medicijn sessie, sjamaan heling, shamanic healing