Van jongs af aan ervaar ik dat er zoveel meer is dan het aardse leven. Ik voelde veel en zag dat mijn omgeving dit nog niet deed. Als kind leerde ik daar mee omgaan en scheelde het dat ik uit een familie kom waar dit al normaal was. Mijn spirituele gaves gingen met de jaren steeds verder open. Doordat ik zoveel kon voelen en zien was dit een hele leerweg.

Vanaf mijn 14e begon ik steeds meer te ervaren door diepe meditatie en contact met de spirituele wereld. De oosterse meditatie en wijsheid trok mij enorm en ik herinnerde mij steeds meer over wat ik al geleerd had in andere levens.

Vanaf mijn 20e ben ik begonnen met energiewerk, Reiki en meditatieles geven. Door de ontmoeting met Swami Gopal Baba ben ik in herinnering gekomen van het pad van Bhakti en Goddelijke Liefde. Een enorme opening van mijn hart was het gevolg en daarin de benodigde lessen en stappen om dit weer te kunnen gaan belichamen.

Rond mijn 26e ben ik verder gaan openen in het multidimensionale, het ervaren van andere dimensies waarin de ziel ook aanwezig is. Hierdoor kon ik nog meer van mijzelf leren zien. En kon ik ook mijn gaves verder ontwikkelen. Kort gezegd ervaar je dan vanuit de eenheid en andere lagen andere bewustzijnslagen. Hier in waren velen inwijdingspaden die ik herinnerde en ook stukken die nog uitgewerkt wilden worden.

Je komt voorbij leven en dood, tijd, en gebondenheid aan het lichaam. En opent in de weg naar verdere belichaming, vanuit je ziel Zijn. De gang om diep in de onderste chakras te komen na vele levens van ontwikkeling.

De jaren erna heb ik met een grote groep prachtige reizen gemaakt naar bijv. Zwitserland en Schotland, om daar veel transformatiewerk te doen en om te leren hoe je de energie kunt lezen in groepswerk, hoe je collectieve velden kunt lezen, en hoe daarin voor te gaan vanuit leiderschap. Daarna is een omslag gekomen waarin ik heb gekozen om nog dieper op aarde te zijn. Ik heb mij altijd sterk verbonden gevoeld met de natuur en kan je daarin ook meenemen om dit te leren voelen hoe het is om weer verbonden te zijn met de natuur en de kosmos.

Zo kwam later ook het sjamanisme terug in mijn leven, ik werk nu met zoveel meer ervaring door alle lagen heen via dimensies, voorouders, vorige levens etc. En zo kan ik anderen ook weer vol in hun eigen energie en verbinding zetten. Ook het werken met het medicijnwiel verrijkt nog elke dag mijn leven, wat is hier veel over ons zelf te leren. Harmonie en balans in lichaam ziel en geest.

Zoals je ziet heb ik een heel divers pallet en dit kenmerkt mij ook, ik verwonder mij nog steeds over wat er mogelijk is.

Bijzonder vind ik dat ik in deze tijd mag laten zien wat er mogelijk is. Hoe veel mooier en rijker je leven is als je weer toestaat om te voelen, ervaren, en vrij komt. En dat jij onderdeel bent van iets veel groters.