Ik ben Peter, 40 jaar en vader van 3 kinderen. Al sinds mijn jeugd opende mijn spiritualiteit en leerde ik te werken met mijn gavens. In deze tijd was dit nog niet zo bekend, gelukkig was het vanuit mijn familielijn wel bekend.

Door meditatie kreeg ik steeds diepere ervaringen van Stilte, het universum, Lichtmeesters etc. En ik herinnerde mij steeds meer over wat ik al geleerd had in andere levens. Ook kwam de weg van Shiva, en kundalini ontwaking om mijn energetische lichaam te schonen en verder te openen.

Vanaf mijn 20e ben ik begonnen met energiewerk, Reiki en meditatieles geven. Door de ontmoeting met Swami Gopal Baba ben ik in herinnering gekomen van het pad van Bhakti en Goddelijke Liefde. Een enorme opening van mijn hart was het gevolg en daarin de benodigde lessen en stappen om dit weer te kunnen gaan belichamen.

Rond mijn 26e ben ik verder gaan openen in het multidimensionale, het ervaren van andere dimensies waarin de ziel ook aanwezig is. Hierdoor kon ik nog meer van mijzelf leren zien. Hier in waren velen inwijdingspaden die ik herinnerde (Egypte, Atlantis, Lemurie).

Je komt voorbij leven en dood, tijd, en gebondenheid aan het lichaam. En opent in de weg naar verdere belichaming. In deze tijd is het belangrijk om diep in de onderste chakras te komen na vele levens van ontwikkeling.

De jaren erna heb ik met een grote groep prachtige reizen gemaakt naar bijv. Zwitserland en Schotland, om daar veel transformatiewerk te doen en om te leren hoe je de energie kunt lezen in groepswerk, hoe je collectieve velden kunt lezen, en hoe daarin voor te gaan vanuit leiderschap.

Ik heb mij altijd sterk verbonden gevoeld met de natuur en kan je daarin ook meenemen om dit te leren voelen hoe het is om weer verbonden te zijn met de natuur en de kosmos.

Zo kwam later ook het Sjamanisme terug in mijn leven. Ik werk nu met zoveel meer plezier door alle lagen heen via dimensies, voorouders, vorige levens etc. En zo kan ik anderen ook weer vol in hun eigen energie en verbinding zetten. Ook het werken met het medicijnwiel verrijkt nog elke dag mijn leven. Ik verwonder mij nog steeds over wat er mogelijk is.

Hoe veel mooier en rijker is je leven als je weer toestaat om te voelen, ervaren, en je vrij voelt om te mogen Zijn. En dat jij ook werkelijk ervaart dat je onderdeel bent van iets veel groters. Het fijnste vind ik om te zien hoe mensen openen en ik de wijsheid kan delen die zo graag verteld wilt worden.