Wat heb jij te transformeren? Waar blijf je tegen aan lopen en wat wil je graag anders zien in je leven? Dit kan een helder beeld zijn van waar jij nu aan wilt werken, wat jij nu wilt transformeren in jezelf, je relatie, je familie of je werk. Maar het kan ook zijn dat dit beeld helemaal niet zo helder voor je is, een gevoel b.v. van vast lopen, depressiviteit, iets niet los kunnen laten of een onverklaarbaar gevoel van b.v. boosheid of eenzaamheid.

Samen kijken we hier naar, en voel ik met jou mee wat er gebeurd in je systeem wanneer je hierover praat. En gaan we ontdekken waar dit gevoel vandaan komt, het kunnen soms vergeten (trauma) stukken van vroeger zijn, of zelfs uit vorig levens. Of is een bepaald gevoel of emotie in je leven zo onverklaarbaar omdat deze helemaal niet van jou is maar uit je familiesysteem komt. Ik breng je mee naar het punt waar dit begonnen is, door het aan te kijken en te erkennen ontstaat er direct verandering. 

Transformatie processen voelen vaak spannend van tevoren, maar in de praktijk valt dit reuze mee. In een gedragen, liefdevolle omgeving neem ik je mee, ik maak daarbij gebruik van mijn mediumschap en helder voelen, contact met mijn en jouw gidsen. Soms kan er een opstelling nodig zijn, of maak ik gebruik van het medicijnwiel (Hier worden innerlijke delen van jou beter zichtbaar, zoals je innerlijke kind, man, vrouw en wijze) 

Elke sessie is uniek, afgestemd op jou en op wat jou op dit moment het meeste brengt. Je hoeft geen ervaring te hebben op spiritueel gebied, je openstellen voor wat er ontstaat is genoeg. 

Een transformatie sessie duurt ongeveer 1,5 uur, kosten zijn 75 euro