Meditatie-healing avond

Deze avond nemen we je mee in een reis door jezelf, een geleide meditatie die je mee neemt de diepte in.

Je komt in een staat waarin je weer meer van jezelf ervaart, waardoor je bewust wordt van wat er nog gezien mag worden in je, en gevoelt mag worden. Dan gaan we steeds dieper totdat je uit het denken komt, en dan kan je bewustzijn verruimen. Vanuit daar kun je ontdekken hoe alles wat je zoekt al in jou aanwezig is, licht en liefde is altijd beschikbaar en laten we je zien hoe de energie van jouw hart en licht kunnen expanderen.

Ook stemmen we even op jou persoonlijk af, en kunnen boodschappen of heling door komen.  Hier hoef je niets voor te doen, het is een ontspannen avond waarin je mag los laten en ontvangen, en in een diepe rust kunt zakken.

Een heerlijk fijne avond om weer open te gaan en te stromen.