Ceremonie, de rite van de vlinder

Rite van de vlinder is een prachtige ceremonie over wat je kunt doen om je leven te verrijken.

Een ceremonie over zelfliefde, krachtige bedding in jezelf kunnen ervaren, moed, en licht in je leven toe kunnen laten.

Stap voor stap voel je wat je nodig hebt om jezelf te vullen in liefde en dat wat je nodig hebt om te groeien.  Je licht heerlijk ingepakt en warm en mag ervaren of er nog oude weerstanden los mogen op groeien. Voel je je fijn en er klaar voor? Door open te gaan neem je de stap om het licht toe te laten als je er klaar voor bent. Een nieuwe fase breekt aan waar je jezelf meeneemt de wereld in. Open, vol schoonheid en warmte.

Wat een prachtige manier om zelfliefde te laten groeien. En te mogen ervaren wat het is om open te gaan vanuit volheid.