Zweethut ceremonie

In maart is er een gemengde zweethut (Inipi) ceremonie in onze prachtige tuin.

Deze zweethut zal in het teken staan van het hart,  ‘nieuwe dromen’.

Welke dromen zijn niet uitgekomen, welke mogen losgelaten worden? We mogen nieuwe dromen ontvangen zoals de Grizzly beer ze ontvangt door diep in de schoot van Moeder Aarde te gaan. Frisse inspiratie geeft weer kleur aan ons leven.

Een zweethut is een prachtig proces die je met alle deelnemers samen opbouwt, de intenties die je meeneemt in de vuurceremonie is een verbindend proces waarin we ons openstellen voor de elementen en de oerkrachten en de helende baarmoeder van Moeder Aarde. Een zweethut draagt bij aan een reiniging en verbinding met het Leven zelf, je voorouders en zij die na je komen. De verschillende elementen van de zweethut helpen je bij het losmaken, stromen, en voorbij vasthouden en controle willen houden.