Spirituele donderdagavond

Wil jij aan de slag met je spiritualiteit? Ontdekken wat je allemaal kunt en wat er voor nodig is om meer vertrouwd te raken met de energie van De Nieuwe Aarde / Nieuwe Tijd?

In deze tijd kunnen we gemakkelijker leven wie we werkelijk zijn. We ondersteunen je om weer naar je ware natuur te gaan. In een veilige vertrouwde omgeving waar je energie weer vrij mag stromen. Omdat we met een groep werken versterkt de energie waardoor transformatie en heling plaatsvind.

We nodigen je uit om in je diepere voelen en aanwezigheid te stappen. Deze avonden benutten wij vol onze kwaliteiten, jarenlange ervaring met sessies, groepen en reizen waarin deelnemers vol zelf mee doen en gezien worden. Bewustwording en groei zijn daardoor mogelijk op een liefdevolle en heldere wijze.

Maar wat gaan we dan precies doen? Dat is elke week een verrassing, ook voor ons. Maar je kan denken aan oa. werken in het medicijnwiel, transformeren van collectieve stukken, soundhealing, sjamanistische ceremonies, healing en channeling, readings, maar ook het openen in bijv. andere bewustzijnslagen (Atlantis, Egypte, Lemurie etc. Elohim). Veelal werkt alles wat er gezamenlijk uitgewerkt word voor een ieder door, natuurlijk is er veel aandacht voor ook jou persoonlijke stuk hierin.

De avonden zijn afgestemd op de energie van het moment, en op de deelnemers.  Je leert je blik verruimen en dieper op je spiritualiteit te vertrouwen, ook kunnen er zich nieuwe delen van jou openen of herstellen en zul je merken dat je veel gemakkelijker door je processen heen gaat na zo’ n avond.

Wanneer: Iedere donderdag avond, geef je even op van te voren, dan kunnen we laten weten of er plek is en of het doorgaat.

Kosten: 20 euro

Tijd: 19:30 – 21.30