Spirituele avond

Wil jij aan de slag met je spiritualiteit? Ontdekken wat je allemaal kunt en wat er voor nodig is om meer vertrouwd te raken met de energie van De Nieuwe Aarde / Nieuwe Tijd?

In deze tijd kunnen we gemakkelijker leven wie we werkelijk zijn. We ondersteunen je om weer naar je ware natuur te gaan. In een veilige vertrouwde omgeving waar je energie weer vrij mag stromen. Omdat we met een groep werken versterkt de energie waardoor transformatie en heling plaatsvind.

We nodigen je uit om in je diepere voelen en aanwezigheid te stappen. Deze avonden benutten wij vol onze kwaliteiten, jarenlange ervaring met sessies, groepen en reizen waarin deelnemers vol zelf mee doen en gezien worden.

Maar wat gaan we dan precies doen? We werken bijv. in het medicijnwiel, transformeren van collectieve stukken, soundhealing,  healing en channeling, readings. Vaak zijn het grotere collectieve stukken waarin we voor kunnen gaan en van het oude naar het nieuwe kunnen gaan. Zo open je al in een nieuwe staat van bewustzijn op de thema’s die dan spelen.

Ook het openen in bijv. andere bewustzijnslagen (Atlantis, Egypte, Lemurie, Elohim etc.) is mogelijk als dat nodig is. Natuurlijk is er aandacht voor jouw persoonlijke stuk hierin.

De avonden zijn afgestemd op de energie van het moment, en op de deelnemers. Je leert je blik verruimen en dieper op je spiritualiteit te vertrouwen, ook kunnen er zich nieuwe delen van jou openen of herstellen en zul je merken dat je veel gemakkelijker door je processen heen gaat na zo’ n avond.

Kosten: 30 euro

Tijd: 19:30 – 21.30