Healing avond

Deze avond nemen we je mee in een reis door jezelf, een geleide meditatie/ channeling die je mee neemt om te openen voor de avond.

Je komt in een staat waarin je meer van jezelf ervaart, waardoor je bewust wordt van wat er nog gezien mag worden in je, en gevoelt mag worden. Vanuit daar kun je ontdekken hoe alles wat je zoekt al in jou aanwezig is, licht en liefde is altijd beschikbaar en laten we je zien hoe de energie van jouw hart en licht kunnen expanderen.

Ook stemmen we op jou persoonlijk af, en krijg je heling en dat wat je nu nodig hebt. We vertellen je wat we Helderzien en doorkrijgen voor jou.. Het is een ontspannen avond waarin je mag los laten en ontvangen, en in een diepe rust kunt zakken.

Een heerlijk fijne avond om weer open te gaan en te stromen.

Prijs: 30 euro

Tijd: 19.30-21.30